Zeeshan, Gustav och Maja segrare i Novembernicken

Zeeshan Khan, Gustav Lindberg och Maja Remahl vann Novembernicken. Tävlingen blev mycket lyckad och var ett eferrlängtat event i novembermörkret.

Zeeshan Khan var överlägsen vinnare i Elitklassen. Han vann finalen över Albin Kaiding med 3-0. Kian Englund Jonsson knep bronsmedaljen. A-klassen var ett riktigt getingbo med unga hungriga spelare som har gått framåt enormt den senaste tiden. I princip alla spelare i A-klassen har kapacitet till framskjutna placeringar. Segrare till slut blev Gustav Lindberg efter vinst över Anto...

William Hultman spelade anrika Jonas Cup i helgen

William Hultman var i Stockholm i helgen och spelade anrika elit-tävlingen Jonas Cup! Han förlorade första matchen mot andraseedade Christian Borgvall med 1-3 i game. Men sen vann han dom två efterföljande placeringsmatcherna efter mycket bra spel. Han spelade sista placeringsmatchen mot Victor Carstenius Stockholm SK om placeringarna 9-10, matchen slutade 3-0 till Victor. William har gjort det bra och kommer ta  med sig massor med nyttiga erfarenheter från den tuffa Elitklassen.

...

Fortsatt serieledning i Elitserien efter helgens spel i Linköping!

Skellefteå leder Elitserien efter helgens spel i Linköping. Skellefteå hade två tuffa matcher mot förväntade topplag Team Göteborg och Stockholm SK. Det blev 6 av 8 möjliga poäng

Skellefteå mönstrade ett mycket bra lag Albin Kaiding spelade på fjärdesingeln och Zeeshan Khan spelade på tredjesingeln och Erik Jakobsson var tvåa. Mahesh Mangaonkar var etta i laget. Mahesh har haft en riktigt bra period på proffstouren där han vunnit många matcher mot meriterade spelare. Han...

Alfred vann Malmö Open!

I helgen var det GP -tävling och Junior-Gp tävling i Malmö. Det blev stora framgångar och flera medaljer!

Alfred Kaiding vann B-klassen

Alfred Kaiding vann sin första turneringsseger då han vann juniorturneringens B-klass i överlägsen stil han förlorade inte ett enda game under hela turneringen.I finalen besegrade han Malmös Simon Nilsson med 3-0 i game.